ESPORT, EXPERIÈNCIES I EMOCIONS


Utilitzem l'esport com a mitjà per viure grans aventures

Amb l'Escola Esportiva Enclusa oferim les nostres activitats esportives extraescolars de Trail, Orientació i BTT a les AMPA / AFA de les diferents escoles de la comarca, perquè així, tots els nens i nenes des de P5 a 6è de Primària puguin gaudir de la pràctica d'esport i activitat física al Medi Natural. A més d'oferir les nostres activitats a les escoles, també tenim els nostres propis grups al Centre Excursionista de Taradell (Trail) i a INNOVIT (BTT).

 

El Club Esportiu OUTDREAM CATALUNYA és un equip / club esportiu per a tots els i les amants de l'esport i les activitats al Medi Natural.

Gaudim de l'esport, la natura i vivim grans experiències al Medi Natural. Organitzem esdeveniments, ens afrontem a diferents aventures i competicions. Perquè els més joves (12 - 18 anys) puguin iniciar-se, millorar o perfeccionar en l'esport/s que més els agradi, disposem de diferents grups d'entrenament. 

Juntament amb l'Escola Esportiva Enclusa i el Club Outdream Catalunya organitzem diferents campus esportius durant tot l'any.EL NOSTRE EQUIP


ROGER TUNEU

DIRECTOR

DANI FREIRE

SECRETARI

ADRIÀ BOVÉ

COORDINADOR

ISAAC RIERA

BECARI

JOFRE CEDÓ

BECARI


AMB EL SUPORT


CENTRE EXCURSIONISTA DE TARADELL


FOLLOW US!


SEGUEIX-NOS!© ALL RIGHTS RESERVED - Tots els drets reservats: INNOVIT 2019 - 2024
® Registered brands - Marques registrades: PYRMON Take me to the wild & INNOVIT Dreams are not enough

Adress - Adreça: Carrer Barcelona, 31. Taradell 08552. Barcelona. Catalunya


CEO, Roger Tuneu Crous

hello@innovitsport.com

CAT / ESP / EN (+34) 649 18 71 48