PYRMON BIKES®


Des dels nostres inicis el setembre de 2018, hem dedicat tot el nostre cor i ànima al món del ciclisme de muntanya i l'aire lliure, transformant la nostra passió en una realitat

 

Amb PYRMON®, no només fabriquem bicicletes; creem autèntiques experiències. Cada model és el fruit d'un gran treball artesanal, on barregem la millor tecnologia amb un disseny detallat per oferir-vos bicicletes que van més enllà de la simple funcionalitat, convertint-se en les millors acompanyants de les vostres aventures.

 

La nostra història no és només la d'una empresa de bicicletes; és una història de superació, innovació i la unió amb una comunitat de ciclistes apassionats que busquen molt més que pedalar.


ELS NOSTRES PILARSPERSONALITZACIÓ

Ens agrada entendre els vostres somnis, esperances i pors que us motiven a seguir endavant. A partir d'aquí, ens posem a dissenyar de manera única i exclusiva per a cada un de vosaltres. Aquesta és l'única manera de garantir que la vostra PYRMON sigui perfecte.

INNOVACIÓ

L'única manera de descobrir els límits del possible és anar més enllà, cap al que sembla impossible, i nosaltres som graduats en això. Apostem pel nostre potencial per crear coses noves i sorprendre els ciclistes més salvatges i exigents.

 

RENDIMENT

Atraurem els resultats que busquem, per això provem tots els nostres productes en les condicions més extremes que puguem imaginar, ja que aquesta és la millor manera de garantir el millor rendiment.

 


PICA

GR11


ESTATS

GR11


FOLLOW US!


SEGUEIX-NOS!© ALL RIGHTS RESERVED - Tots els drets reservats: INNOVIT 2019 - 2024
® Registered brands - Marques registrades: PYRMON Take me to the wild & INNOVIT Dreams are not enough

Adress - Adreça: Carrer Barcelona, 31. Taradell 08552. Barcelona. Catalunya


CEO, Roger Tuneu Crous

hello@innovitsport.com

CAT / ESP / EN (+34) 649 18 71 48