INNOVIT - PIRINEXUS


Powered by Wikiloc

La INNOVIT - Pirinexus és una travessa molt especial per a nosaltres, va ser la nostra primera ruta de 3 etapes amb BTT que vam realitzar amb un grup de 14 MTBikers de diferents edats: entre 16 i 58 anys. La ruta que no presenta dificultat tècnica i és ideal per a tots els i les amants del cicloturisme amb BTT/Gravel/Bikepacking.

Inici i final: Comença a INNOVIT i finalitza a Platja d'Aro.
Distància i desnivell: 320 km amb 4.600 m de desnivell positiu.
Durada: Es pot fer en 3, 4 o 5 etapes, segons nivell dels participants.
Època de l'any recomanable: Primavera, estiu i tardor.
Informació important: la ruta passa pel Pantà de Sau, el de Susqueda i el Pasteral, on s'enllaça amb el Carrilet fins a Olot. S'enfila fort fins al Coll de Coubet, passa pel Pont vell, el Gorg de Malatosca, Camprodon i travessa la frontera a Coll d'Ares (1.514 m). A la zona francesa és pràcticament tot asfalt fins a Céret, on s'enfila fins al Coll de Panissars per tornar a entrar a Catalunya per camins de l'exili. Un cop a Capmany el desnivell és pràcticament 0 m fins a Platja d'Aro.

 


Els Pirineus Catalans


El MTBike més pur travessant els Pirineus Catalans! Si t'agrada la bicicleta de muntanya, sense cap dubte, aquesta serà la millor opció per a tu i els teus companys/es. Hem dissenyat aquesta ruta per als MTBikers més atrevits i requereix una bona forma física per poder afrontar totes les etapes.


Inici i final: La ruta comença a Vielha i finalitza a Roses.
Distància i desnivell: 355 km amb 6.400 m de desnivell positiu
Durada: Es pot fer amb 3, 4 o 5 etapes.
Època de l'any recomanable: Finals de primavera i tot l'estiu.
Informació important: La ruta inicia a 1.000 m d'altitud, passa per colls de gairebé 2.000 m i finalitza al nivell del mar 0 m.  Recorre per zones molt solitàries i verges, per "antics" camins del contraban i enllaça amb diferents trams el GR11. Una aventura molt ÈPICA amb tots els sentits! Combina el clima atlàntic i el Mediterrani, amb zones molt humides i altres de seques amb importants canvis en la meteorologia, fet que cal tenir-ho tot present!

Powered by Wikiloc

LA COSTA CATALANA


Powered by Wikiloc

Travessa Catalunya resseguint tot el seu litoral, començant per la Costa Brava, seguint per la costa del Maresme i la costa del Garraf, i finalitzant per la costa Daurada. És una ruta per als MTBikers o Gravelbikers més aventurers i requereix una bona forma física per poder afrontar totes les etapes.

Inici i final: Comença a Portbou i finalitza a les Cases d'Alcanar.
Distància i desnivell: 550 km amb 4.800 m de desnivell positiu.
Durada: Recomanem fer-la amb un mínim de 5/6 etapes.
Època de l'any recomanable: Durant la primavera i tardor.
Informació important: La ruta passa per indrets tan espectaculars com el parc natural del Cap de Creus, el parc natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter, el Montnegre i corredor, la Serralada Litoral, el Garraf i el parc natural del Delta de l'Ebre. Majoritàriament, els camins són fàcils, la zona Nord és la que pot presentar alguna petita dificultat. Hi ha alguns trams de carretera inevitable, però hem intentat conservar l'essència del GR92.


FOLLOW US!


SEGUEIX-NOS!© ALL RIGHTS RESERVED INNOVIT since 2019 - 2024
® Registered brands: PYRMON Take me to the wild & INNOVIT Dreams are not enough

Carrer Barcelona, 31. Taradell 08552. Barcelona. Catalunya


Roger Tuneu Crous

hello@innovitsport.com

CAT / ESP / EN (+34) 649 18 71 48