CAMPUS ESPORTIU ESTIU '21


Escola Esportiva Enclusa

Des de l'ESCOLA ESPORTIVA ENCLUSA i INNOVIT, organitzem 3 setmanes amb diferents activitats esportives per a l'ESTIU del 2021.

Començaran el dilluns 28 de juny de 2021 i finalitzaran el divendres 16 de juliol de 2021.

 

Les activitats esportives estaran encarades al coneixement de l'entorn i el medi natural de Taradell i els seus voltants.

Seguint la nostra metodologia, desenvoluparem les activitats perquè puguin experimentar a través de l’Esport, un conjunt d’Emocions i visquin noves Experiències que els ajudi en el seu desenvolupament i creixement personal.

 

Practicarem el Trail, la BTT i l'Orientació

Farem exercicis de Tècnica, GimcanesCircuits d'Habilitat i Jocs motrius.

Buscarem fòssils i coneixerem la Flora i la Fauna que ens envolta.

Tot això i molt més!

 

DADES TÈCNIQUES:

Horari: de 9:00h a 13:00h Servei d'acollida 15min abans i després!

Edats: de 5 a 12 anys

Places: mínim 16 i màxim 24 participants per setmana.

 

Lloc d’inici i final de les activitats: 
Dilluns, Dimecres i Divendres: Centre Excursionista de Taradell - Ubicació: https://goo.gl/maps/3emif5UVJNLRjYNo7 
Dimarts i Dijous: INNOVIT - Ubicació: 

https://g.page/INNOVIT-Taradell?share

QUÈ CAL PORTAR?

- Roba esportiva (si pot ser de materials sintètics millor)

- Sabatilles esportives (recomanables de Trail)

- Motxilla petita amb esmorzar (x2)

- Aigua suficient (0,5 a 1l).

- Mascareta (suficient si és higiènica).

- Crema Solar

- Gorra

 

+ DIMARTS I DIJOUS: bicicleta en bon estat, casc i guants


ACTIVITATS / SORTIDES

SETMANA 28 juny - 2 juliol

Dilluns: TRAIL per la zona del Castell d'en Boix i el Pantà de Taradell.

Dimarts: Entrenament de la tècnica de BTT al circuit de la Plana de la Madriguera.

Dimecres: Activitats d’Orientació el Pujaló

Dijous: Circuit de BTT i corriols de la Roca.

Divendres: Excursió a l’Enclusa i a les Cuines d’en Rocaguinarda pel PR-Sender Taradell

SETMANA 5 juliol - 9 juliol

Dilluns: Activitats de Trail per la zona de la Carena i el Goitallops.

Dimarts: Entrenament de la tècnica de pujada i baixada amb BTT.

Dimecres: Activitats d’Orientació a la Roca.

Dijous: Sortida amb BTT per Montrodon.

Divendres: Excursió al Dolmen de Gasala i Pont d’en Gatus (Molí dels Sors)

SETMANA 12 juliol - 16 juliol

Dilluns: Activitats de Trail pels Terrissos del Pujoló i el Molí de vent.

Dimarts: Entrenament de tècnica corbes i pas d’obstacles amb BTT

Dimecres: Activitats d’Orientació al Pujoló.

Dijous: Ruta amb BTT per Sala d’Heures

Divendres: Sortida de cloenda del casal fins a Puig l’Agulla.


INSCRIPCIONS

Les INSCRIPCIONS només es podran realitzar de manera ONLINE a partir del dimarts 18 de maig de 2021.

El termini finalitza una cop exhaurides les 24 places setmanals o fins el divendres 18 de juny de 2021.

En cas de necessitar assistènica podeu contactar amb INNOVIT a través del telèfon 649 18 71 48 o bé pel correu: hello@innovitsport.com 

 

PREU:

1 SETMANA: 70€

2 SETMANES: 130€
3 SETMANES: 180€

 

ASSEGURANÇA:

Tots els participants han de disposar de la llicència federativa FEEC C

En cas de no disposar de la llicència federativa, tramitarem una assegurança de dia (3€/dia) pels dies que s'hagi inscrit.

 

GRUPS REDUÏTS amb un màxim de 24 places/setmana*
  

*La participació al campus estarà reduïda a un màxim de 24 nens i nenes per tal de poder garantir el millor funcionament i adaptar-nos a les noves normatives COVID-19. Serà obligatori tenir tramitada la llicència esportiva federada de la FEEC C 2021 (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya) o tramitar una llicència de dia per a cada dia del Casal Esportiu (+3€/dia). Ens reservem fins el dia 23 de juny per a poder notificar qualsevol modificació respecte els grups del Campus Esportiu si no s'arriba a un mínim de 16 participants.

REQUISITS GENERALS PER PARTICIPAR EN LES ACTIVITATS ESPORTIVES:

 

Els/les participants a les activitats han de complir alguns requisits per a preservar la salut del grup: 

  • Absència de malaltia i de simptomatologia compatible amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós (1).
  • No convivents o contacte estret amb positiu confirmat o simptomatologia compatible en els 10 dies anteriors.
  • En infants o adolescents amb patologies prèvies de base caldrà que siguin valorats pels serveis mèdics de manera individual la idoneïtat de participar en determinats tipus d’activitats, donat que són població de major risc enfront a la COVID-19.

(1) Per a reincorporar-se de nou a l’activitat els infants han d’estar asimptomàtics durant 48 hores en el cas de simptomatologia no COVID-19 i 10 dies quan es tracti de simptomatologia compatible.

 

El tutor/a legal de l’infant en el formilari d’inscripció haurà de declarar que és coneixedor de tots els requisits per participar a les activitats esportives federades de Setmana Santa 2021, a més del permís previst al Decret 267/2020, que l’infant / adolescent reuneix els requisits de salut abans esmentats i de coneixement del context de pandèmia actual i les circumstàncies i risc que comporta.

 

A les activitats esportives s’ha de respectar la distància física de seguretat (2m) en totes les activitats i no pot haver contacte físic estret. D’acord amb l’article 4 del Decret 267/2016, de 5 de juliol, la ràtio entre participants i dirigents per a la celebració de les activitats esportives federades, queda fixada en 1 dirigent per cada 10 participants, però per millorar el desenvolupament de les activitats, reduïrem les ràtios a 1 dirigent per un màxim de 8 participants.

 

Diàriament caldrà comprovar l’estat de salut dels participants i del personal tècnic per garantir que poden participar de les activitats amb seguretat per a ells i per a la resta de persones del seu entorn. Es facilitaran “check-lists” per a la ràpida identificació de símptomes. A l’arribada dels infants a tot tipus d’activitat es farà una comprovació de la temperatura (termòmetre frontal). El resultat de les mesures de temperatura corporal de tots els participants i del personal tècnic haurà de quedar degudament registrat o documentat, d’acord amb les disposicions i criteris que estableixin les autoritats sanitàries competents.

 

Caldrà un correcte desinfecció de mans a l’inici i al final de cada activitat, abans i després d’anar al lavabo, després de mocar-se, tossir o esternudar. Per això els tècnics del casal esportiu portaran una loció hidroalcohòlica que faran servir en cada cas.

 

El o la menor NO hauria d’assistir a l’activitat si…

 

És vulnerable o conviu amb alguna persona vulnerable (per edat, per estar embarassada o per tenir afeccions mèdiques anteriors com hipertensió arterial, malalties cardiovasculars, diabetis, malalties pulmonars cròniques, càncer o immunodepressió).

Presenta qualsevol simptomatologia (tos, febre, dificultat respiratòria, etc.) que pogués estar associada amb el COVID-19. Cal contactar amb el telèfon d’atenció al COVID-19 o amb el centre d’atenció primària i seguir les seves instruccions. 

Ha estat en contacte estret amb convivents, familiars i persones que hagin estat en el mateix lloc que un cas mentre aquest presentava símptomes (a una distància menor de 2 metres durant al menys 15 minuts), o ha compartit espai sense mantenir la distància interpersonal amb una persona afectada pel COVID-19, inclús en absència de símptomes, en els últims 10 dies.

 

*Ens reservem el dret d'ANUL·LAR el campus esportiu dos dies abans de la seva realització si no s'arriba al mínim de 16 inscripcions/setmana, si les condicions meteorològiques no son favorables, aquell dia anul·larem les activitats o si algun membre del grup de convivència presenta simptomatologia compatible al Covid19, suspendrem les activitats i informarem del protocol a seguir.

 

FOLLOW US!


SEGUEIX-NOS!© ALL RIGHTS RESERVED INNOVIT 2019-22
Roger Tuneu Crous

hello@innovitsport.com

ESP / CAT (+34) 649 18 71 48