ESCOLA ESPORTIVA ENCLUSA


ESPORT, EXPERIÈNCIES I EMOCIONS

INICI:

En veure la falta d’activitats esportives al medi natural, vam decidir emprendre una nova aventura i impulsar una iniciativa esportiva diferent al que hi havia fins ara. Primerament, el que buscàvem era transmetre la passió que tenim per la muntanya amb els més petits de casa, però aquesta aquesta aventura va ser molt ben rebuda i s’ha convertit en molt més que això.

DESCRIPCIÓ ACTIVITATS:

Les nostres activitats estan encarades a tots els nens i nenes que els agradi córrer i descobrir nous llocs. Formem a joves Trail Runners i aventurers/es. Sortim del concepte actual "d'Escola de Trail", ja que anem més enllà de la competició i el rendiment. 

 

El nostre objectiu és formar als joves per ser uns apassionats/des del Medi Natural. Transmetem la nostra passió per la muntanya i l'esport i els acompanyem a descobrir nous entorns de la població on viuen.

 

Els hi ensenyarem les diferents espècies de flora i fauna del nostre entorn i començaran a orientar-se amb mitjans naturals i artificials. Gaudiran, aprendran i creixeran a través del joc i l’aventura d’explorar nous llocs.

MISSIÓ:

La voluntat del 3e no és únicament el treball sobre la vessant esportiva sinó utilitzar aquesta activitat concreta com a base i fil conductor per poder treballar una sèrie d’objectius paral·lels pensats en un desenvolupament molt més global dels participants, tant a nivell esportiu com a nivell personal.

 

Al 3e tenim en compte tres àmbits principals: el SOCIAL, l’ESPORTIU i l’ENTORN

Amb això s’aconsegueix un format global d’activitat que permet, a través de l’esport, treballar diferents valors, com: la cooperació, el treball en equip, el coneixement i respecte pel medi, les relacions interpersonals, l’auto acceptació,… i molts més.

METODOLOGIA:

Consisteix en un ensenyament vivencial on els nens/es i nois/es puguin experimentar a través de l’Esport, un conjunt d’Emocions i visquin noves Experiències que els ajudi en el seu desenvolupament i creixement personal.

 

Aquesta nova metodologia d’ensenyament va ser creada per en Roger Tuneu i va ser premiada a la Festa de l’Esport Vigatà 2016, Guanyant el Premi Activitat Física i Innovació de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

OBJECTIUS:

Introduir-se, conèixer i gaudir de la muntanya.

Descobrir nous entorns i viure noves experiències.

Fomentar l’estima per l’entorn natural, el respecte amb l’entorn i de bona convivència.

Desenvolupar l’autonomia personal i el treball en equip.

Ensenyar l’esport com a activitat saludable i social.

Generar hàbits d’higiene personal.

Aprendre a orientar-se a la muntanya.

Conèixer el material més adient i necessari.

Millorar la condició física.

Aprofundir en diferents tècniques en funció del terreny.

......

CAMPUS ESPORTIUS i SORTIDES FAMILIARS:

Cada any, organitzem diferents sortides familiars i Campus Esportius que de ben segur que us encantaran!

 

Les dates que fem les sortides son durant tot l'any i els campus esportius els realitzem durant les vacances de Nadal, Setmana Santa i Estiu.

 

ENS TROBAREU A:

 - Centre Excursionista de Taradell (2016 - actualment)

 

- INNOVIT Taradell (2019 - actualment)

 

- CEIP Jacint Verdaguer de Santa Eugènia de Berga (2018 - actualment)

 

- Les Pinediques de Taradell (2019 - actualment)

 

- El Roure Gros de Santa Eulàlia de Riuprimer (2018 - 2020)

 

- Escola Terra Nostra d'Olost (2019 - 2020)

 


Si esteu interessats amb aquesta nova tendència d'esport i activitat física a l'aire lliure i la vostra escola disposa d'una ubicació pròxima a un entorn natural, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

FOLLOW US!


SEGUEIX-NOS!


® BRAND REGISTRED 

© COPYRIGHT - INNOVIT 2019 - 2021

hello@innovitsport.com

+34 649 18 71 48