ESPORT, EXPERIÈNCIES I EMOCIONS


Utilitzem l'esport com a mitjà per viure grans aventures

Amb l'Escola Esportiva Enclusa oferim les nostres activitats esportives extraescolars de Trail, Orientació i BTT a les AMPA / AFA de les diferents escoles de la comarca, perquè així, tots els nens i nenes des de P5 a 6è de Primària puguin gaudir de la pràctica d'esport i activitat física al Medi Natural. A més d'oferir les nostres activitats a les escoles, també tenim els nostres propis grups al Centre Excursionista de Taradell (Trail) i a INNOVIT (BTT).

 

El Club Esportiu OUTDREAM CATALUNYA és un equip / club esportiu per a tots els i les amants de l'esport i les activitats al Medi Natural.

Gaudim de l'esport, la natura i vivim grans experiències al Medi Natural. Organitzem esdeveniments, ens afrontem a diferents aventures i competicions. Perquè els més joves (12 - 18 anys) puguin iniciar-se, millorar o perfeccionar en l'esport/s que més els agradi, disposem de diferents grups d'entrenament. 

Juntament amb l'Escola Esportiva Enclusa i el Club Outdream Catalunya organitzem diferents campus esportius durant tot l'any.EL NOSTRE EQUIP


ROGER TUNEU

DIRECTOR

DANI FREIRE

SECRETARI

ADRIÀ BOVÉ

COORDINADOR

ANIOL FONT

TÈCNIC


JOANA PORTA

BECARIA

MARC ARUMÍ

BECARI

EDU ARUMÍ

BECARI

JONATHAN MORA

BECARI


AMB EL SUPORT


CENTRE EXCURSIONISTA TARADELL


FOLLOW US!


SEGUEIX-NOS!© ALL RIGHTS RESERVED INNOVIT 2019 - 2023
Carrer Barcelona, 31. Taradell 08552. Barcelona
Roger Tuneu Crous

hello@innovitsport.com

CAT / ESP / EN (+34) 649 18 71 48